Maşallah bebiş ilk 3 ay yediklerinden değil senin depondan besleniyo zaten demekki miniğe yaramış sen değil o alıyo kiloyu bide yapı meselesi tabi bende çok kusuyodum bulantı çekiyodum premesis diye folik asit benzeri bitkisel bi ilaç kullanmıştım onun sayesinde yemek yiyebilmiştim kusma yiyememek falan etki etmez ona 20 gün önce zehirlendim bir gecede 5 kilo verdim 15 saat kustum serum takıldı ama çok şükür bebecikolata iyiydi sanırım hamilelik sağlıklı başladıysa öyle devam ediyo ben 3 ay olmadan halıda yıkadım ev taşıdık 5 kat çıkarak ağır torbalar taşıdım kendim çıktım saatlerce gezdim alışveriş yaptım mutfakta yükseklere uzandım çok şükür bi sıkıntı olmadı etkili olan beslenme ve stres bence sağlıklı beslenip rahat olduktan sonra bişey olmuyo diye düşünüyorum bi rahatsızlık yoksa tabi ben şimdi Allah korusun erken doğum olur diye korkuyorum öyle bi riskim yok her şey normal ama bazı şeylerden dolayı stresliyim bebeği etkilediğini hissediyorum. Ay ben konunun çok dışına çıktım ama yeni huy oldu galiba bende bi yerden başlıyım her yere gidiyorum çenem düştü 😁