minikcivcivim esma124 anladım canim.benim 🥰❤cooook kolay gelsin canimmm🤲🤲🤲😘 Gir tabi arada yaz bana bak bende sana sordum bebek kaç haftalık oldu belli mi cinsiyeti canim?
esma124 minikcivcivim hayatım girerim tabi 20. Haftadayız erkek dedi doktor inşallah sağlıkla bebeğim 😍😘😇
minikcivcivim esma124 esmaaaa girmişsin aylar sonra hemde neden yazmadın ama canim ? Nasılsın nerdesin yaz bana mutlaka
esma124 minikcivcivim kız Allah seni 😂İsim değiştirmişsin güzel olmuş 😁nasıl bebişşş cinsiyeti belli oldu mu kaç haftalık şimdi
minikcivcivim esma124 aa evet canim 😊🙈 Yok aşkım daha belli değil😊 Yarin 10 haftalık olacağız inşallah canim 🙏
esma124 minikcivcivim kurban olurummm ona bennnn bebeğim ya 😍😍😍Cinsiyeti öğrenince etiket yap unutma beni 😊😊 minikcivcivim özel dersler veriyorum fazla ağırlaşmadan biraz birikim,im olsun diye yogun çalışıyorum sen nasılsın hayatım😄
minikcivcivim esma124 uğraşıyorum canim biraz eşimle sorunlarım var. Kolay gelsin canim benim 🙏 Olur tabi ki öğrenince yazarım canim 🌸
esma124 minikcivcivim gelir geçer sorunlar hayatım sakın kafana takma yoksa bebeğin hisseder ,herkes de sorun var bebeğim üzülme 😊😊
esma124 minikcivcivim seviyorum seni takma bir şeyi tmam mı gözüm arkada kalmasın giremiyorum biliorsun
eda2408 minikcivcivim yıldız ablacım zaman ne kadar hızlı kaç haftalık oldun erkek seninki de değil mi belli sağlıklı ve merhametli bir çocuk olur inşallah Yıldız ablacım dualarım seninle inşallah en yakın zamanda @Mizgin2020 ablamda hamile kalır her vakit namazımda dua ediyorum
esma124 minikcivcivim hayatımmmm yaaa yerim erkek sanki sağlıklı olsun da teyzesinin bitanesiiii 😍😍😍😍😍