Bsmlh Ftmal oylemi allahım yar ve yardımcımız ikimizin sorunda aynı değerler aynı tek sen benden biraz öndesin hafta olarak mevlam büyüktür benım dr 34 görsem yeter deneye basladı😞
Ftmal Bsmlh öndeyim ama bebek geriden geliyor aynıyız cidden rabbim hayırla sonuçlandırsın belki cuma günü banada aynısı dicek zaten gittiği yere kadar götürmeye çalışcaz dedi kalbim nasıl sizladı
heyecanli1anne Ftmal Rabbim yar ve yardımcınız olsun, şifa versin size ve siz gibi anne adaylarına, ve tabi hepimize.. Allah büyüktür güzel düşünelim insallah sağ salim sağlıkla alırsınız, alırız evlatlarımızı kucağımiza
Asx Ftmal ne çok aynı sorunu yaşayan var 😔 aynı sorunu yaşıyorum kaygım çok. Tüm anne adaylarına allahım şifa versin. Kimseye ağır imtihan yaşatmasın
Gulsahkinay Ftmal suyunu sıkıp içersen iyi olur takipte kalın bebeğin hareketlerini günde 5 ten az hisedersen hemen dr a gidin derim ben gönlünüz rahat olmazsa farklı bir doktorada görün istersen
Gulsahkinay Ftmal stres iyi değil canım oda suyu bebeği etkiliyor sağlıcakla evladına kavuşursun inşallah
Bsmlh Ftmal canım alt kasık ve kemik kısmım agrıyor senınde oylemi normalmı artık tozdan nem kapar oldum
Ftmal Bsmlh yok agrı değil de bebek çok aşagıda galiba ayak kısımları kasıgımda dönemiyor sanırım rahat yavrum sıvının azlıgından kaynaklı ama bi kaç hafta önce acayip bel ve sırt agrım olmuştu ayrıcı bacaklarım çekiliyordu magosit yazdırdım magnezyum biraz iyi gelmişti
Ftmal Bsmlh yaaa canım benim inanki en son benimkide sırtını dönmüştü hiç göremedik akıntın oluyomu canım benim Bugun fazlalaştı sanki ya
Bsmlh Ftmal oluyor tabı bazen karşılıyor bazen çok 2 kez amniosur yapıldı akıntı dedi dünde idrar verdin enfeksiyon çıktı bakalım ne ilaç vericek kanları bekliyorum onlar cıksında