Minikmucizemmm Nasipnur valla ben en son kontrole gittiğimde oğlum 27 haftalıktı şuan 31+2 deyiz bayramdan Sonra gitmeyi düşünüyorum kontrole de o zaman da zaten 33 HAFTALIK falan oluyor bakalım bizim doktor ne dicek 😬
Nasipnur Benm 33 ama bebisim buyuk oldugu ocon 35 haftalik goruyo doktorlar ama buna ragmen 1 ay sonrasina randevu vermis buda doguma denk glio
Bozslanomur Nasipnur baska doktora git cnm cnkü o süreçte nst baglamaları lazm açılmana bakmaları lazm sen gittginde direk doguma alır bunları yapamadan öyle olursada cok saçma olur
Bozslanomur Nasipnur ozmn sen karnım agrıo falan diyip bahaneler bulup git kontrole yani yinede sen blirsinde
Tugbaumit Nasipnur yaa bende doktorumdan memnun değilim yarın başka bi hastaneye gidicem bakalım 31+1 deyim kabul ederlermi acaba bilmiyorum ama hayırlısı artık😔
Nebiyeee Bende 32 oldum bugun doktor ayın sonunda gel dedi yani ayda 1 sizinkiler 2 haftada bir cagirmis
Deletedmom206 34 den beri her hafta cagiriyor gidiyorum en son 4 haziranda gittim 12 hazıranda yine gidicem