seyma_nur Hanımlar merhaba, gebelikte çatlakların önüne geçebilmek adına kremler kaçıncı ayda kullanılmaya başlanması gerekiyor ? Ayrıca Mustela çatlak kremi hakkında bilgisi olan var mıdır ?
Cevirmenannee seyma_nur mustela hakkında bilgim yok ama ben karnım belirginleşmeye başladığından beri kantaron yağı kullanıyorum, sizde Hindistan cevizi yağı kantaron yağı veya badem yağı kullanabilirsiniz
asyahumam seyma_nur 16 haftalıgim hindistan cevizi yağı sürüyordum ama maalesef pek etki etmedi benim ailemde genetik tüm kadınlarda var. Bende hemen bio oil aldım ikisini surcem bakalım etki ederse kısmet artık :)
archmom seyma_nur hamileliğimi öğrendiğimden beri mustela çatlak önleme yagı kullanıyorum . 27. Haftamdayım çatlak yok . Ama ben 12. Haftada lierac ve kantaron yagı da ekledim göbek bakımıma . 12. Haftaya kadar aksam yatarken sadece mustela kullandım. 12 den sonra aksam yine mustela sabah kalkınca lierac duş sonraları kantaron kullanıyorum. Ama tabi cilt tipinle de birebir alakalı . Benim annemde de hiç çatlama olmamış . Biraz esnek bir cilt yapım var .