bebekce Gebelik şekeri çıkan hamişler bir günde neler yiyorsunuz, öğünleriniz nasıl, neler yasaklı, diyet listeleri olanlar fotoğraf atabilir mi hepimize fikir olsun 🍭
Gizmolata bebekce günaydın canım, listeler kişinin çıkan değerine kilosuna ve kan değerlerne göre verliyor kişiye özel yani.
MucizeAnnesii bebekce canım benim doktorum yapmadı . Ama kendi korkumdan dikkat ediyprum . Ailemde şeker hastası var . Ekmek tüketimime dikkat ediyorum . Kahvaltıda reçel marmelat pekmez yiyorum . Tatlı isteğim hiç olmuyor . Akşamları makarna pilav tüketmiyorum . O şekilde kendimce dikkat ediyorum 😀
Gizmolata MucizeAnnesii şeker varsa bunlar hep yasak malesef🤷🏻♀️ Ailenizde şeker hastası var neden yapmamış acaba doktor. Benim hiç belirtim yoktu ailemde var diye yapıldı bende çıktı. O pekmezler reçeller hayal oldu😔
MucizeAnnesii Gizmolata dedim kendisine ama açlık şekerim çok düşük çıkıyor benim . Bir de kilo alımım normal . Yapmama gerek yok dedi . Üç aylık şekerime baktıracağım haftaya
Gizmolata MucizeAnnesii ben 24. Haftada yaptırdım 1 kilo almıştım, foto atamıyorum size ölçümlerimi göstermek isterdim benimde düşük açlık kan şekerim, günde 6 kere ölçüyorum hem açlık hem tokluk açlıklarım hep düşük çok normal seyrinde, ama toklukta azıcık kaçırsam fırlıyor bu kadar coşmasına şaşırıyorum
Gizmolata MucizeAnnesii zamanı geçmediyse bi yaptırın derim gerçekten hiç belirtim yoktu benimde Allah korusun çok tehlikeli, aman şunu yesem bişey olmaz diyemiyosun 😔
MucizeAnnesii Gizmolata ay böyle deyince sizler geriliyorum . Tam 26 yım bugün . Haftaya gideceğim doktora ısrar edeyim ben en iyisi 👀 korkuyorum da çünkü 😔
Gizmolata MucizeAnnesii yok yok gerilmeyin ben iyiliğiniz için söylüyorum inanın, gerilecek bişeyde yok inşallah çıkmaz zaten ama varsada dikkatli beslenince yoluna giriyor, bilmek en güzeli benimki ailede var diye çıktı mesela yoksa bi belirtim yoktu