Fatmaerarslan Günaydınlar dilerim herşeyin gönlünüzce olacağı bir gün olsun size bir sorum olacak kişisel temizliğimde çoğunlukla ağda kullanan bir insanım ancak 24. Haftaya geldik kişisel temizliğimde ağda kullanmamın sıkıntısı olur mu
Burcuckmk Fatmaerarslan 24. Haftam biticem basından beri ağdaya gidiyorum canim cok rahat Agda niye sorun yapsin ki
Ortmenanne16 Fatmaerarslan 37 haftaligim her ay düzenli olarak ağdaya gittim bu ayda kompleye gitttim doğuma hazırlık olsun diye korkma bişi olmaz kuaförün işin ehli ise güven ona
akay123 BhrDnmz ben olacağını sanmıyorum çünkü sürekli ağda yapan insan zaten alışıyor zaten acı hissetmiyor doktorunuza sorun siz ama yinede size olmaz demiyim
BhrDnmz akay123 evet kendimi bildim bileli agdaya gidiyorum ondan bende rahatim ama insan yinede bazen aciyor kasiyor kendini ondan korkuyor jilette istemiyorum zaten ertesi gun ayni telas agdada bi ay kafa rahat en azindan
Fatmaerarslan BhrDnmz aynen en son bu yorumu okuyup aynını dedim kendi kendime🙄 ama allah esirgesin ya