Senmerve Merveymen1108 allah aşkına bırakın şu saçma tahminleri allahım size bi mucize nasip etsim 16. Haftaya kadar bekleyemiyosunız sabredin 16. Haftada. Öğreneceksiniz inanmayın böyle saçma şeyleri
Merveymen1108 Senmerve fikrinizi sormadim merak ettim cevaplamak icin cevaplamayin rica ettim benle ayni heycani paylasan anneler beni anlayacaktir
Gulsen4224 Senmerve size göre saçma olabilir herkesin kendi öz iradesi size saçma geliyor diye hanım efendi atamaz tahminde bulunduramaz mı yapmayın size ters ise başkasının fikirlerine müdahale etmeyin saygı duyun🌸
iremakar35 Senmerve ya insanlar birşeylere heves ediyorlar illa limon sıkacaksınız içine, sırf muhalefetsiniz ya valla bıktım sizin gibilerden
Merveymen1108 iremakar35 sanki biz bilmiyoruz ki doktora gittigimizde ogrencegimizi moral bozmaktan baska bisey yapmiyo insanlar
iremakar35 Merveymen1108 aynen öyle canım, burda hazır anlayan birileri varken benim de atasım geliyo bebişin fotosunu, eğlenceli vakit geçiriyorum ama böyle insanlar varken bütün keyfim kaçıyor 😂