Fatos007 Aslihanilhan Ben baby me tercih ettim deterjan yumuşatıcı leke çıkarıcı olarak hatta geçenlerde kullandım memnun kaldım şimdilik bir sıkıntısı yok.
Aslihanilhan Fatos007 teşekkür ediyorum yumuşatıcı bu pembe olan var dimi baska ceşidi yok sanırım . Erkeğe de kullanabiliriz onu
Fatos007 Aslihanilhan Rica ederim. Evet pembe var sadece benimde oğlum olucak nasipse. Zaten kız erkek gibi değilde bebek gibi kokuyor baby me ürünleri.
Haticearen Aslihanilhan canım yumusatici önermiyorlar içinde katkı maddesi olduğu icin bnde almadım biraz büyüsün o zaman belki alicam
AlinaET Aslihanilhan baby me kokusuz parfümsüz ama yıkayıp kuruyunca çok ince ve hoş bi bebiş kokusu oluyo bende kullanıyorum tavsiye ederim
cicekkizimm Aslihanilhan e bebekten baby me’nin leke çıkarıcısını aldım cok memnunum kokusuda cok güzel🥰🌸
Aslihanilhan cicekkizimm evet lekeli kıyafetlerde kullanırım bende inşallah :) bende aldım simdi ondan
cicekkizimm Aslihanilhan bebek giysilerinizde yumuşatıcı kullanmayın bence ben kullanmıyorum sağlıksız olduğunu düşünüyorum çünkü içinde katkı maddesi var zaten bebişlerimiz mis gibi kokuyor kendi kokuları dünyaya bedel😍💕
Mrv24 Aslihanilhan bende geçen indirimden almıştım. Kızıma denemek istedim bence çok güzel kokusu falan yumuşacık yaptı kıyafetlerini tavsiye ederim
Aslihanilhan Mrv24 ay ne güzel çok sevindim aldım bende yorumlara bakarak burda memnun olmayan yok :)
Aslihanilhan Fatos007 iyi çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah evlatlarımızı :)