firdevs Kızlar bebeği sınırın azcık üstünde sarılık olup Işın yöntemiyle hemen iyileşen var mı morale ihtiyacım var 😟🙏🙏
Bilgesss firdevs ben yenidoğan hemşiresiyim canım içini rahat tut Işın sayesinde çok kısa sürede iyileşme sağlanıyor
Damla________ firdevs ilk iki ay bebek gücü olmadıgından emmekde zorlanır o yüzden sen sabırla emzir o senin sütünün azlığından doymuyor yani gücü olmadığı icin yeterince çekemiyor ben 2 saat emziriyordum ilk ay ikinci ay 1 saat emzirdim sonra yarım saat hala öyle. Gerekiyorsa sağ bi yandan öyle ver ama sabırla emzir çünkü o emdikçe süt geliyor yer açıyor çünkü
Oglununannesi firdevs canım benm oğlumun 6 günlükke biluribin değeri 14. Küsürdü ama yatırmadılar eğer 3-4 günlükken böyle olaa yatırırdık dedi eğitim araştırma benim süt vardı sağdım sağdım içebildiği kadar verdm hep ona bi gün sonra gel tekrar dediler yine gittim 12 ye düşmüştü sonra daha sorun olmadı ama saat başı besledim ben
firdevs BeyCey kaçla girdiniz canım biz 14 le girdik sınır 13 müş sanırım çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın sağlık versin evladına canım 🙏🙏
firdevs BeyCey nasıl tedavi oldu kendi sütüne ek mama verip ışık altında mı tuttular sizi de canım ☹️
Muhammedeymen firdevs bizi 13 'le yatırmadılar ilk yaptığımızda 19.5 du düşünce çıktık 3 hafta sonra tekrar yükseldi 18 'le girdik bir gün kaldık 12 ye düştü. Sizin zaten düşükmüş bi günde çıkarsınız Allahın izniyle 🤗🤗
firdevs Bilgesss canım 10 gündür hastanedeyiz bebeğim daha 4 günlük eve dün gelmiştik hastaneden bugün tekrar yattık sarılık yüzünden biraz önce topuktan kan aldılar yine inşallah normal çıkar bebeğimi bu küvezde görmeye dayanamıyorum içim acıyor 😔 sütümü 3 saatte bir sağıyorum en fazla 30 cc çıkıyor hemşire iki katı beslenmesi gerekiyor 60 cc alır dedi 3 saatte besliyorum bazen önce uyanıyor böyle olursa yarına çıkarmıyım gerçekten 🙏
Bilgesss firdevs canım sarılıkta anne sütü çok önemli ama bebeğin beslenmesi için yeterli sütün yoksa mama takviyesi sağlayabilirsiniz.Bilüribin seviyesine göre tabırculuğunuz planlanır ama genelde 4-5 güne taburculuk planlanıyor.
firdevs Damla________ canım Işın tedavisi görüyor şuan emziremiyorum sütümü sağıyorum ilk olarak kendi sütümü veriyorum ardından ek mama veriyorum 30 benden çıkıyor 30 da mama takviyesi inşallah yarına normale döner artık evimize gitmek istiyorum oğlumla eşim de harap oldu Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş gerçekten 😔😟
firdevs Bilgesss bizim çok yüksek değil canım ya o kadar sürer mi ki ben yarın çıkarız inşallah diye dua ediyorum bol bol ☹️
firdevs Damla________ keşke emseydi canım emmedi ki en fazla 15 dk emdi sütüm gelmeyince meğer bırakıyormuş oğlum ne bileyim ben yeter sanıyordum o yüzden bırakıyor sanıyordum 😔
firdevs Damla________ canım zaten 4 günlük bebeğim ilk 1 buçuk günü sezeryan sonrası oğlumla yoğun bakım diye adlandırılan bir yer de beklettiler ağrım çoktu kimse yardım etmedi sütüm zaten erken Doğum ve sezaryen yüzünden az geliyordu çok zor günler geçirdik ☹️
Damla________ firdevs allah yardımcın olsun bebek için sağıp at dolaba o zaman benim arkadaşta sen gibiydi attı sonra kullandı bebeğin için şifa versin rabbim
firdevs Damla________ şu hastaneden çıkalım canım sürekli sağıp sağıp atacağım dolaba emzireceğim oğlumu ☹️
firdevs Demir Doğum yaptım canım da hala evime gidemedim 😔 oğlum sınırın biraz üstünde sarılık çıktı gözlem altına alındık sürekli besleyip Işın tedavisi uyguluyorlar ben de başındayım yedirip gazını alıyorum altını temizleyip küveze tekrar koyup Işın’ı açıyorum inşallah 1 günde geçer yarın evimize gideriz artık 🙏☹️😓
Demir firdevs Okuduğum kadarı ile değeri yüksek değil hiç yıpratma kendini, tek derdiniz bu olsun🙏🏻Bak aylarca o küvözde yatan bebekler var.. Şifasını alıp kucağında evine gidecek inşallah🌸
firdevs Demir inşallah canım halimize şükür hastanede sürekli ağlıyorum herkes sütün gider bak alt katta ne hastalar var sen en basitine geldin diye moral veriyorlar Allah yaşatmasın kimseyi evladı ile sınamasın canım dermansız dert vermesin Rabbim 🙏