sehri_hzr iiremgrzbyr bende sizdenim galiba hamile oldum olası iştahım gitti 14de geldim bi tık açıldı gibi ama hala tiksindiğim şeyler var geçmedi de 🙄
Fadime_56 Fatos_teke46 benim canim acı çekiyo turşu bide dürüm durumcuye gittik adam önümüze tursa koydu durum gelmeden ben tursayi yarıya getirdim sabh aksam yatarken sürekli yiyorum bi oğlum olucak 14+4olduk
Fatos_teke46 Fadime_56 ay masallah rabbim oglunuzu sağlıkla kucağıniza versin 😍😍 bnde hemen o haftalarda olmak istiyorum cinsiyetimi öğrenmek istiyorum 🙈
Fadime_56 Fatos_teke46 amin sagolun allah herkese nasip etsin kucagina almayı bazıları göstermiyo ben çikolata yemiştim bacaklarını açmış gösteriyo
Fatos_teke46 Fadime_56 bnde normalde çok çikolata yiyen birisiyim 2 hafta sonra gidince bol bol yiyeym kurabiyem kendini göstersin 🥰😍😍
Fadime_56 Fatos_teke46 ay bi an önce zman gecsede kucagima alsam şuan bile elime karnıma koyup konuşuyorum belki duyar beni
Fatos_teke46 Fadime_56 Cok güzel bir duygu bende bazen öle yapiyorum daha kucuguz duymaz belki ama heves işte konuşuyorum 🥰🙈
Fadime_56 Fatos_teke46 bir daha kontrole gititgimde 5aylik olucak basliyim diyorum alışverişe erken mi acaba
Fadime_56 Fatos_teke46 para durumum biraz sıkıntılı ilâçlarım dan dolayı gebelik parası alicam fazla değil zaten 40lira falan elime para geçmişken yavaş yavas alicam