Sevde2020 Merhaba arkadaşlar, 8+5 haftalık hamileyim hafif lekelenmem olduğu için doktor progestan fitil verdi 15 gündür kullanıyorum sarı akıntım oluyo kullanan varsa yardımcı olabilir mi sarı akıntı normal mi fitilden midir acaba 🤗
tgbktszdmr Sevde2020 ay bende kullandım o ilacı haftalarca. Akıntı çok normal o ilaç sonrası. Havlu peçete koyuyor öyle ilacı alıyordum bende. Bide gece uyumadan önce ve sabah kahvaltı sonrası alıyodum hiç kalkmıyordum böylelikle ilacın faydası olsun diye
Ayln1613 Sevde2020 normal zaten ilaç bir müddet sonra akıyor hafif kokuda yapıyor. Bende de kanama ve lekelenme olduğu için ilk günden 12.haftaya kadar fitil olarak kullandım. Bol bol dinlenirseniz ilacınıza dikkat ederseniz geçiyor inşallah sizin de geçer ☺️🙏🏻
Sevde2020 tgbktszdmr ben sadece geceleri alıyorum sabahlari artık bol bol akıntı yaşıyorum çok kötü bişey 😐 Sarı olunca bide enfeksiyon mu acaba diye endişe ettim ama akıntı normalmiş 🤗
Ddmbcglu Benden de gelmişti 1aya yakın kullandım evet çok fazla akımtı oluyor sarı ama benım kokuluda olunca doktor fitil verdi akıntı için 2gecelikti akıntı ıcınzaten onuda kullanmıstım bide çok uyku yapıyor aşırı hemde yani enazından bende öyle oldu progestan.
tgbktszdmr Sevde2020 yok canım çok normal. İyice uyku bastığında al ilacını. Kalkmak zorunda kalmazsın tekrar