ozlemprlk16 Merhaba kizlar 32+5 günlük hamileyim bugün kuaförüme ağdaya gittim bana kasiklarinda varis var mutlaka doktoruna söyle baksin dedi normal doğum olmuyormuş varis olunca bilgisi olan yada yaşayan var mı kafam karıştı benim
Esoikra3 ozlemprlk16 benim arkadaşın vardı doğumda varisleri patladı genital bölge çevrenindeymiş çok zorlanmıştı 2 çiyi mecburi sezaryan yaptı doktoruna söyle kesinlikle
ozlemprlk16 Esoikra3 bana da öyle dedi kuaförüm sor bi sen dedi normal doguramazsin dedi tesekkur ederim canim bilgi için muhakkak konuşayım doktorla ben gittiğimde
Esralinaa ozlemprlk16 bende de vardi ilk hamilelikte herhangi bir sorun olmadı suanda da var dogumdan sonra da gidiyor geri
Esralinaa ozlemprlk16 bende genital bolgede dudk kısmında 4 5 tane oluştu agrısız… Birde benim ilk doğumum kolaydı… ama sen aklında kalmasın doktora sorarsın.
Nofa Kızlar benimde genitale yakın bi yer sabahtan beri ağrıyordu şuan şişmiş gibi sanki morarmış giib bi ağrısı var varismi o
ozlemprlk16 Nofa bende de öyleydi anlayamadım varis mi degil mi kuaför söyledi bana da olabilir sende sor bi istersen
ozlemprlk16 Nofa insallah değildir canim cok geçmiş olsun diyelim hamilelikte insan vücudu evrim üstüne evrim yaşıyor malum iste
Esralinaa Nofa o bölgede varis genelde agrısız olur küçük nohut büyüklüğünde dokununca elinle hissediyor musun