Momkra Linç yemek istemiyorum … Hamile olduğum icin SIGARAYI bıraktım 3 gündür çok şükür ama çok zorlanıyorum benim icin dua edin lütfen rabbim kolaylık versin
Egemensemra Momkra Allah kolayliklar versin sakiz cigneyin biraz olsun unuttururelki babam sigarayi birakinca oyle yapardi
Senayyalcin Momkra Bir anda değil de yavaş yavaş bırakmayı deneyin bence çok sinir yaparsınız başınız ağrır ama tabi ki irade meselesi bırakabiliyorsanız sizin tercihiniz umarım bırakırsınız 🌸
058elf Momkra 3 gündür içmiyosan bence artık içmezsin 🙃 bu işin esprisiydi canım bebeğini düşün her şey güzel olsun❤️ Bu arada Allah kolaylık versin inşallah
tgbktszdmr Momkra en güzelini yapmışsınız bebeğiniz ve sizin sağlığınız için. Bolca bu düşünceye odaklanın. Bebeğiniz sayesinde sigarayı tamamen bırakmış unutmuş olacaksınız. Küçük kuşunuz şimdiden hayatınızı değiştirmeye başlamış bile maşaAllah🥰
Momkra Senayyalcin öyle denedim ama olmadı bende kestim attim baş agrisi oluyor malesef sürekli dua ediyorum bencillik yapmak istemiyorum yazık canına diye 😇😭
Momkra tgbktszdmr çok şükür canım rabbim isteyen herkese nasıp etsin 7 yaşında oğlum var ona hamileyken de bıraktım 3 sene içmeden emzirme dönemi bitti hemen başladım 😭 inşallah bunda daha başlamak istemiyorum başladığım gune lanet ediyorum güzel dikenlerin için teşekkür ederim ❣❣❣