ahenkk_1224 Sabah erkenden hastahaneye gidince muayene için sıra alabiliyor muyuz? Yoksa illa ki randevu mu lazım. Bilen yanıtlar ise çok sevinirim.
Tugceonur DMLBRK Ben 30 haftada kaydımı yaptırdım hastaneye gittiğinizde gebe okulunda huriye ebe veya 𝐄𝐥𝐢𝐟 ebeyi bulun onlar size yardımcı olucaklardır
sumeyye8aslan Sevo03 dr göre değişiyor sanırım kimisi vermiyo ama benim dr istedimkırmadı verdi çok şükür
sumeyye8aslan DMLBRK Fatma Salih benim dr çok memnunum valla o kadar yumuşak naif insan ki ne sorsan söylüyor içinde şüphe kalmiyo
Tuch Tugceonur randevuma gittiğimde gebe okulunada uğrayım o zaman. Çok teşekkü ederim bu bilgi için 🙏🏻❤️
Tugceonur Aycanmbenim gebe okuluna kayıt yapılmazsa almıyorlar yeni pandemi uygulamasına göre refakatçi sadace gebe okuluna kayıt olup derslere katılan kişiyi alıyorlar .
Ayten-1907 Sevo03 dilek Şahin var uzman doktor o veriyor fotoğraf bana verdi yani.. Ondan alabilirsen al Bi de çok tatlı Bi insan 🌺
Sevo03 DMLBRK yaa hiç bakmamıştım tekrar ultrason ekranına kalıyorsa çekeriim teşekküür ederiimmm inşallah bu sefer fotoğrafını alırıım ❤️🥰🥰🥰😘😘