Momandbabyy Merhaba kızlar merak ettiğim bir şey var bebek bir hafta önden gidiyorsa kilosu önden mi gidiyor demek???
mercimeginanne Momandbabyy galiba öyle bnmde öyle çünkü :) bnm bebeğimin boy uzun o yüzden kilosu haftası 1 hafta önde çıkıyor
sumeyye60 Momandbabyy Bebeğin her ölçümü farklı haftalarda çıkabilir. Benim oğlumun karın çevresi 3 hafta ileride, kilosu 2 hafta, boyu 1 hafta, kafası haftasıyla uyumlu 🤷🏻♀️ Sürekli değişiyor ama bunlar.
3prensesannesiii Momandbabyy Her bebegin önden gitme şekli farklı bazılarının kafası ,göbek çevresi ,bazılarının da boyu ve kilosu önden gidiyor benim bebeğiminde göbek çevresi 2 hafta önden gidiyordu
Momandbabyy Senayyalcin Kbraisik1 3prensesannesiii sumeyye60 mercimeginanne Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben şu an kendi hesaplarıma göre 16+5 haftalık hamileyim ve doktorum bebeğimin bir hafta önden gittiğini söylemişti. Endişelenmedim sadece iyi bir şey mi, ya da hamileliğim boyunca hep bir hafta önden mi gider onu merak ediyorum açıkçası🥰
Kbraisik1 Genelde doktorlar göbek çevresine bakarak önden veya geriden gittiğini söylüyorlar. Ama burda baş çevreside önde gidenleri okumuştum. Ama sadece önden gidiyor dediyse muhtemelen göbek çevresine bakarak söylemiştir. 1 hafta önden gitmesinin sorun olmadığını biliyorum birde.
momsboys Momandbabyy benim oğlumun kilosu haftası ile uyumlu ama boyu 1,5 hafta önden gitmemize sebep🧿😂
Ipekbocugu Momandbabyy ilk 20 haftada bebekler 2 hafta önden yada 2 hafta geriden gelebiliyormuş. Bu durum, her bebeğin büyüme ataklarının farklı olmasından kaynaklanıyormuş. Endişe edilmesine gerek yokmuş.
mercimeginanne Momandbabyy hep bnmde öndeydi 1 hafta 20. Haftada falan şuan 36 yız hala 1 hafta önde. Yani öyle devam ediyor.
[silindi] Momandbabyy 2 hafta önden gidiyor benim bebişte ama bazen geri çekebiliyomuş. Bilmiyorum tabi öyle okumuştum 😅