Cansu60 Kızlar progestan fıtıl mi yoksa agızdan alınan mı daha etkılı sızce ?yorumlarınjz ıçin sımdıden teşekkür ederim 🙏
glnzem Cansu60 doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanın lütfen. Kimine ağızdan alınması kimine ise fitil olarak alınması öneriliyor
Berin Cansu60 ben fitil olarak kullanıyorum doktorum ağızdan alınca çok halsizlik yapıyor dedi. Düşük riskin mi var
Cansu60 Berin evet canım kanamm var özel deki ılac yazmıstı agızdan ama etkeı olmadı devletekı fıtıl yazmıs onu alıcam da sızede dansım dedım@
Buketkucuk Cansu60 fitil olarak almak daha etkili diye biliyorum hem yan etkileri de azalıyor ben fitil olarak almıştım
annelik16 Cansu60 etkisini bilmiyorum ama yan etkilerine maruz kalmamam için doktorum vajinal kullan demişti
tgbktszdmr Cansu60 ağızdan alınca çok fazla yan etkisi var. Doktorum onun için bana fitil olarak kullanmamı söyledi.
senell Cansu60 İki ayrı ilaç yok bildiğim kadarıyla. Aynı ilacı doktorun önerisine göre ağızdan veya vajinal yolla alabiliyorsunuz.
Ddmbcglu Ben agızdan kullandım ama cok uyku ve bitkinlik yapıyor sürekli uyuyordum bunu doktor bıraktıktan söyledi sağolsun konusu geçince 😂 alttan alınca öyle olunmuyormuş bilsem alttan kullanırdım.