Dilara8228 Evet kızlar az kaldı 3. Erkeğime kavuşmama 🤍❣ Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeside evlat sahibi yapsin 🤲
Dilara8228 BTSG04 Evet valla ilk gebeligim hiç geçmedi zaman sanki kaplumbağa hızında ilerliyordu. Bunda daha dün gibi 4+2 haftalikti öğrendiğim zaman şimdi 27 haftalık olduk 😊❣
BTSG04 Dilara8228 sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah ☺️ Benim ilk gebeliğim hiç bu kadar hızlı geçeceğini düşünmemiştim 🙈
Asminnliaua Dilara8228 benimde ilk hamileliğim acaba normal ve sezaryan olacağını nasıl anlyorsunuz hada nasıl anlaşılıyor
Dilara8228 Asminnliaua benim 3. Canım 2sinde sezeryaj olduğu için bundada oyle olcak . Ama benim ilk sezeryan planli değildi sancilarim başladı hastaneye gittik o zaman çatı muanesi yaptılar çatı darlığı vardı bebekte kiloluydu o yüzden hemen sezeryana aldılar
Dilara8228 Asminnliaua Korkma kim ne derse desin takma ve düşünme her doğum kendine özeldir. Tabi ki iki doğum şeklininde zorlukları var sonuçta bir can getiriyorsun dünyaya 🤍 ama eger ki benim tercih şansım olsa normal doğumu seçerdim