Ozlem23 esraozbl ben bı kere kullandım yarım saat falan sürdü ilacını ben almıştım ama hatırlamıyorum iki tüp almıştım acilde seruma aktarıp bana vermişlerdi yatarak alın serumu diyolar toplanabiliyomus öbür türlü
esraozbl Elbet-birgun-kavusacagiz hangi şehirdi sizin benimde özel doktorum haftaya serum vereyim dedi de bi Bilgi alayım burda biraz dedim
esraozbl nevfel bir gece falan mı kaldınız direk koldan normal serum gibimi yan etkisi oldu mu birde hangi şehirdesin 😊
nevfel esraozbl yok gece kalmadim 2 3 saate bitti serum bitince ciktik hastaneden . Belki doktorla alakalidir bilmiyorum ama benim doktorum dogum servisine yolladi orda yatis islemi yapildi. Bende acilde takilir saniyodum ama doktor oyle yonlendirdi. Trabzondayım ben
nevfel esraozbl başta tereddütluydum baya arastirdim taktirmamak icin işi bilenlere sordurdum hatta herkes takilmami önerdi .Bi yan etkiside olmadı cok sükür . Degerınız kaça duştü ? Benimki 9.7 ye dusmustu
nevfel esraozbl Koldan takıldım normal serum gibi rengi kandan daha koyu bir kere takildim bi sıkıntı yaşamadım
Chemstry Bende hap kullanamıyorum mahvediyor beni serum istiycem doktordan ama onunda yan etkisi olurmu bilmiyorum? Serumdan sonra bulantı yaşadınız mı? Yatışada razıyım artık o dereceye geldim 😞