Rumeysa42 Merhaba bayanlar 32 haftalık gebeyim bebeğim karnimi çok sertlestiriyor ve alt tarafima baskı yapıyor normal mi bu durum
Glnsn Rumeysa42 ben de 33. Haftadayim. Aynı durumdayım. O kadar baskı yapıyor ki sanki doğuracak gibi hissediyorum 😑😑😑
kucuktospam Rumeysa42 ben de 31 haftalığım kızlar bende de oluyor bi oraya toplanıyor bi buraya sonra ara ara kasığımda ağrı da başladı kısa süreli😔
seymaergun Rumeysa42 Kasılma, kramp oluyor o. Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Sertleşme sırasında istirahat etmek iyi gelecektir ama çoksa dra başvurulabilir.
Rumeysa10 Vayyyy😬😬bende 30 satım bende öyle oluyor kaç gün demeli herkesin öyle fazla korkanıyım o zaman
Mavimpembem 30 olcagz aynı sekildeym iki gündür ddm sanirm çıkacak diye büyük ağrıyla baskı sertleşme toplanma acaba erkenmi
avukatveanne Mervee26 bak bana da 37. Haftalar çok güzel moral verdi 😂 galiba bundan sonra sonumuz böyle 🙆♀️
avukatveanne Nurasl @Mervee26 37.haftalar ne güzel moral veriyorsunuz öyle :) 40 a kadar yolu var biliyoruz değil mii 😅
Defneprensesannesi eomeoni ara ara oluyor elini karnına koyunca okşayınca bebek geri pozisyon degiştiryor 10 saniye sürmüyor yani benimki boyle baskıyada gelirsek afedersiniz altınıza kacırmaya bile gidiyor😂
Bademmmm Benim de öyle sertleşiyor birden bende 32 haftalık oldum çok şükür peki bebek hareketleri nasıl sizlerde az mı çok mu
baby0615 Ben de 37 den sesleniyorum çok sert ve bazen can yakıcı :) doktor bunların çok normal hatta doğum için hazırlık olduğunu söyledi.
Brcburcu 38+6 benimde 30. Hafta başından beri devam ediyor . Daha da can yakmaya basliyor. Moralinizi bozmak istemem ama doktor rahimin doğuma hazırlandığı söylüyor normal bir durum. (Rahim kasılması yalancı sancılar )