Mrvbrkk Kızlar 34 haftalık hamileyim kızıma hala isim bulamadım bana yardımcı olurmusunuz lütfen Hep aynı isimler var sanki değişik anlamlı güzel bişi istiyorum
deletedmom380 Mrvbrkk ben cinsiyeti bilmiyorum daha ama kiz olursa ya ASEL ya KAYLA yada ASEL LİNA koymayi dusunuyorum simdilik 😊
Buenno Mrvbrkk benim koymak istediğim ama koyamadığım isimler 1-defne yurtdısında daphne oluyo 2-zeynep 3-biricik 4-beste 5-öykü 6-asel son zaman trend ismi 7-mavi 8-tanem 9-yağmur 10-alin Daha çok vardıda unuttum 😂
Elif2307 Biz Beril düşünüyoruz şuan ama ben hala emin değilim anlamı temiz arındırılmış aklanmış belki fikir olur sana 💞
Merymery deletedmom380 tabikide asla koymam koyacağım isimden bile vazgeçtim cok duyunca bn çok fazla moda olan kullanilan hic biseyi sevmiom sizin tercihiniz tabi ki saygim var bn esprisine cok fazla Var diye soyledim adiyla yasasin 😊
Melos Hatice3 Aden ismini biraz daha araştırmanızı öneririm. Çünkü ben de istiyordum baya araştırdım günlerce Kuranda ad kavmi varmış lanetlenen bir kavim. Bunları okuyunca cesaret edemedim bilmiyorum çok beğeniyorum ama bir sürü söylenti var ben de anlamış değilim. İçimde kalsın istemedim söylemek istedim herkesin kendi kararı sonuçta
Mrvbrkk Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim hepsini tek tek düşünücem vakit ayırıp yazdıgınız için çok sağolun ❤️🙏
cennetinsusu Mrvbrkk Hifa nasıl tatlım 😊 Hifa hatun diye araştır. Çok anlamlı bir hikayesi var tavsiye ederim 😘
Hatice3 Melos aaa doğrudur ben öyle anlamını bilmiyordum kızım olsa koyacaktım ama oğlum oluyor benimde çok hoşuma gidiyordu
Seyran Mrvbrkk Hafsa Dua Sare Sara Miray Zişan Şifa Simay Yüsra Serra Elvin Rana Rahmet Aden Vera Asel Reyyan Duha Deva Kayra Dora