zynpsr18 erken doğum riskim var sabahtan beri de şiddetli bel ağrım var sanki ikiye ayrılacak gibi acaba doğumla alakalı öı
hilalya zynpsr18 her bel ağrısıda. Doğum değildir canım bı çok hamile bel ağrısı cekiyo iş yaptın yorulduysan da agriyo olabilir
tubatayfun zynpsr18 ben sanki buyuk tuvaletim varmis da yapamiyorum gibi bi agri vardi cok sidetliydi bel agrisiyla birlikde bence hastaneye bi git onlar seni makinaya bagliyorlar ve bakiyorlar sancin varmi diye cok gecmis olsun
Sinemkurtkarakussk35 Allah yardımcın olsun canım bi doktora görün ben daha yeni hamileyim bilmiyorum ama doktora görünmek en iyisi 🙏🏽
Sinemkurtkarakussk35 Sen yinede gidene kdar ayağı kalkma kimşe gideceksende arabayı çok yavaş sürsün çukurlar lakalar falan tetikleyebilir
zynpsr18 hilalya iş yapmadım canım erken doğum tiskini öğrendiğimden beri yatıyorum belim ikiye ayrılacak sanki
SevgiiOA Dinlendiğinde geçmeyen bir ağrı ise hemen git doktoruna yada ara sor bir. Bende yeni gebeyim ve ilk o yüzden bülemedim canım. Allah yardımcın olsun 🙏
DiplomaliEvHanimi zynpsr18 Femera ile kalmadım canım kist yaptı benden ben de bıraktım işimi bir 2 ay sonra kaldım 😍😍