Aslina minikcivcivim ben gebelikte kullanmadım ama yumurtlama döneminde kullanmıştım o ay da hamile kalmıştım. Bebeğimin kalbi durdu doktora bundan kullandım dediğimde bi zararı olmaz hamileyken bile kullanılabilir bu zararsızdır dedi.
Mutiess minikcivcivim Bende kullandım herhangi bir sakıncası yok zaten doktorun öneriyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 🙏🏻🙏🏻
minikcivcivim Aslina hım anladim canim. Ya aslında kadın doğum doktorum verdi ama için rahat etmiyor sonucda gebelik var ve korkuyor insan . Prospektüsü okudum net birşey de yazılmamış sürekli endişe duyuyorum.
byzza16 minikcivcivim bende yaklaşık 10 gün önce kullandım akıntım vardı doktorum kendisi verdi ve hiçbir zararı olmadığıni söyledi ☺️
Aslina minikcivcivim enfeksiyon için vermiştir herhalde. Zararı olma ihtimali bile olsa vermezdi. Enfeksiyondan kurtulman daha önemli kullan korkma canım
minikcivcivim byzza16 kaç haftaliksin canım? 🙈insan çok korkuyor böyle olunca ya izlenme felan yapmadı değil mi
byzza16 minikcivcivim 16.haftaya girdik canım ben hiçbir yan etki görmedim faydalı olmuştu insallah sana da iyi gelir 🙏
minikcivcivim Mutiess teşekkür ederim.canim kullandım valla ve gayet de iyi bir ilacmis Daha önceleri farklı marka fitil kullandim gebe değilken ama bunun kadar faydasını görmedim.
minikcivcivim Aslina valla kullandım canim ya araştırdım burda baya kullanan olmuş ve gerçekten çok iyi bir ilacmis çok rahatladım 🤲 Teşekkür ederim🌸
minikcivcivim byzza16 şükür canim kullandim dün iyi geldi gibi bakalım enfeksiyonum baya fazla benim inşallah söker atar 🙏