Tugbanida Kızlar bende bu bebek kaybetme hikayelerini okuyorum çok üzülüyorum Allah kimsenin başına vermesin ama olur olmadık çok etkileniyorum sizde de oluyor mu hemen kendimi sorguluyorum 😕
Mavi87 Tugbanida okuma canım bir süre. Benim bir ara rüyama falan girmişti, rüyamda hep kanamam oluyordu, baktım etkileniyorum girip okumuyorum.
Fatma7666 Tugbanida Bende öyleyim hatta foğuma kadar buraya girmemeyi düşünüyorum o derece etkileniyorum Rabbim kimseye yaşatmasın değişik piskolojilere giriyorum ama iyi düşünelim iyi olsun diyorum geçiyor 🥺gitmeyecem bir müddet buraya 🤦♀️🥺
ratatosk Tugbanida asla girip okumam ama sağolsun bazı kullanıcılar post başlığına koca koca yazıyorlar onda bile kötü oluyorum. Siz de okumayın görmezden gelmeye çalışın
sacmalamakizim ratatosk zaten stresli oluyoruz buraya bakıp güzel şeylere bakmak istiyoruz daha çok psikolojimiz bozuluyo. 🤦♀️
ratatosk sacmalamakizim aynen öyle hassas içerik vs yazsalar zaten girip okumam ama gözümüze sokuluyor zaten iki randevu arası yeterince stres yapıyoruz ama maalesef herkes düşünceli olamıyor. Sağlıkla sorunsuz kavuşuruz inşallah 🙏
Buketkucuk Tugbanida etkileniyorsanız okumamanızı tavsiye ederim, bende çok etkilendiğim düşünmeden edemediğim için asla okumuyorum. Konusu bile geçse hemen kapatıyorum konuyu. Annelik hamileyken başlıyor, her döneminde ayrı endile mevcut gerçekten😬🙏🏼
Oyacool Tugbanida hamilelikte böyle şeyleri değil okumak konuşanı da susturun lütfen . Evrene bu düşünceleri iletmeyin dönüp sizi bulmasın güzel şeyler düşünün iyi şeyler getirin aklınıza ki herşey yolunda devam etsin . İnsanlar neden buraya kötü şeyler yazar gerçekten anlamıyorum sizlerde okumayın lütfen neden okuyorsunuz ki. Hamileliğinize bebeğinize üzüntü yaşatmayın. Herşey çok güzel olacak! 🙏🤍