Ulya99 20 haftada bebek haraketleri nasildi hiss ede biliyormuydunuz kach haftada hiss etdiniz haraketleri
eCeCik Ulya99 merhaba👋🏻👋🏻👋🏻 17. Haftamda hisstttim 2 kez sonra 1 hafta sonra artık hemen hemen her gün hissediyorum özellikle akşamları ve geceleri uyumuyor sanırım🤦🏼♀️ 51 kiloyla hamile kaldım şu an 57 kiloyum sanki biraz çok alıyorum🤷🏼♀️
Merrcimek Ulya99 20+3 üm ben de 19. Haftamda hafif hafif anlamlandıramadığım kıpırdanmalar oldu. Buradaki arkadaşlar bebek olduğunu söyledi. Henüz bir tekme filan hissetmedim ama bazen içimde bi şey kıvrılıyor gb oluyor. Sizin nasıl hateketler
Burcusrkn 20 haftalığız biz de👼 ilk defa 16da hissettim hareketini şu an net olarak hissediyorum bütün hareketlerini 😊
Burcusrkn Merrcimek döndüğünü hissediyorum ne tarafa gittiğini fark ettiriyo, tabi bi de vurmaları var ayaklarıyla sağlam tekmeler atıyor 😊
Merrcimek Burcusrkn Ay maaşallah daha ben o kadar hissetmiyorum tabi biraz kilomda var ondan sanırım ☺️
Burcusrkn Merrcimek kişiden kişiye çok değişiyormuş canım vücut yapısı ile karın genişliği ile alakalı tabi bi de ben çok zayıfım 45 kilo olunca çabuk hissettim😄
Eminekaplan bizde 20haftalık olduk kıpır kıpır oynuyoruz suanda☺️ sanki kalbim karnımda atıyor gibi 😚toplamda 4kilo civarı aldım Tek sorunumuz hala içimize sinen bir doktor umuzz olmadı hastaneye karar veremedim 🤔337gr agırlıgımız bugün ultrasonda gülücükler attık :))
Merrcimek Burcusrkn Senin yanında ben dombili kalıyorum canım 😁 O zaman benim o kadar hissetmemem normal yani 😁