Minnakhamis Kızlar toz mu sıvı mı kafam çorba oldu 🙇🏻♀️ Sizler ne kullanıyorsunuz özellikle tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum ☺️🌸
Vahide-azra Minnakhamis ben duru granül matik başladım, kimyasal fln yokmuş anlatılanlara göre, kokusu fln da güzel
sedasenturk Minnakhamis kesinlikle sıvı 🙄 granül toz aldım bütün çamaşır makinemi mahfetti , dalinin sıvı detarjanı miss
Hilalsny Minnakhamis baby me granul aldim bence cok guzel. Ileriki aylarda sivi belki kullanirim diye dusunuyoru.. hatta beğenince bugun indirime girmis diye 2 kutu daha aldim icergide temiz bi deterjan. Kalinti falan yapmadi
Niaa Doğal zeytin yağı sabunu yapıyoruz kendimiz bizim buralarda meşhurdur onu rendeleyip su da eritip onu kullancam yiğenim de öyle yaptık 🥰 en doğalı
Pelgiz Her ikisini de elimin altında tutuyorum ama genelde sıvı kullanıyorum çünkü ne kadar bitkisel organik vs olursa olsun toz ya da granül olanlar çift durulama gerekiyor bebek ya da çocuk da kullanılacaksa
ozgeya Ekinci-ada12 bebekler için de kullanılıyor normal deterjan olarak da , içeriği temiz sabun tozu