Yldzbebek Asyadilan1 Bıçak yarası illa ki ağrımız sancımız olacak inşallah kolay atlatır geçiririz bu süreci bizler de 😊
aslikaya0305 Yldzbebek ilk dogumumda epidural denedim canım ama tam uyusma olmadı genele döndü bunda direkt genel istedim
imren_melinarya Yldzbebek ilk bebegimi sezeryan ile aldim hic korkmayin bence ben 1 gun sonra ayaktaydim agri oldukca korkmayin hemsireden agri kesici igne isteyin ben agri oldukca yaptirmistim cabuk toparlaniliyor gercekten dogum anida cok ozel cok guzel hic heycanlanmayin 5 dk da oldu bitti
Yldzbebek imren_melinarya Teşekkür ederim önerilerin ve tavsiyelerin için canım inşallh bizim de hemencik olur biter 🥰
Dadyy Babymommx bnimde 5 mart inşallah âmâ o günden önce sancı su falan gelirde normal dogurtursa diye korkuyorum günü falan aldık ya doğum başlarsa sezaryen yapmazsa di-ye korkuyorum çünkü Normalden korktuğum için kendi isteğimle sezaryen istedim:(
Aselinannesi12345 Bende 34+ 5 haftalığım cuma randevum sezeryan tarihini o gün vericek 3.cü doğumun olucak nasipse ama yinede korkmuyo değilim allah bütün doğum yapacakların yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebisleri inşallah 🤲🌹
Seyran23 Yldzbebek Benim bu sabah canim insallah heycan stres bir yandan bakalim 2.dogumum ama insan yinede ilk kezmis gibi yasiyor☺
morpella Yldzbebek bende 35 haftalığım doktorum tam gün vermedi ama 20 mart haftası dedi bende aşırı telaşlıyım bide iki çocuk olunca daha öbürü bi yaşında nasıl olacak bekliyorum