blue5 aylul0 sordugunuz halde mi oyle soyledi, siz istediginizi söylediniz mi? Cok merak ediyorum bu konuyu ya bazi doktorlar kesinlikle yapmiyormus cunku.
aylul0 blue5 sormadım, sadece ben sezaryen istiyorum demiştim kendisine ilk gittiğimde, normal doğuma karşı korkunu beraber yeneriz öyle düşünme falan demişti. Bir kere de sıra beklerken birine sezaryenin s’sini aklından geçirme falan diyordu 🙄
aylul0 blue5 Şükran hanımdan önce Ataşehir Avicenna Hastanesinde Sibel Zorbaş’a gidiyordum, o isteğe bağlı yapıyor sanırım. Özellerde çoğu doktor yapıyor isteğe bağlı.
Selinnn123 Kkubraaa peki yasemin hanımın doğum ucretini bilen varmı ben yasemin hanımda kontrole gidiyorum cumartesi sorucam ama bilen varmı 🙂
Selinnn123 aylul0 Aslında özel bile artık neden sezeryan istiyosun diye soruyo zorunlu sezeryan istiyolar bebek bi sıkıntı varsa vs.
tugene Bende Kadriye hanıma gidiyorum ve onu tercih etmemin sebebi de normal doğumu tastiklemesi :) ama doğumu henüz konuşmadık hisar hastanesiyle de anlaşmalı bildiğim kadarıyla peki hisar ne kadar istiyor normal doğuma bilen var mı 🧸
95hly Kkubraaa merhaba medivia hastanesini gidip gördünüz mü bana da o hastaneyi söyledi ama hiç beğenmedim çok kararsız kaldım