imerveg Kizlar ya bisey sorucam tüylerinde azalma olan var mi? Ozellikle bikini bölgemde ciddi bir azalma var gobegimden uzun zamandir gormuyodum farkinda degildim bugun farkettim baya baya azalma var ins dogumdan sonra eski haline donmez ya 😂😂
Vahide-azra imerveg aynı şey için dua ediyorum 😂😂 valla aynı halini almazsa şuan çok iyi benimde çok azaldı tüm vücut
imerveg Vahide-azra mesela sacim da eskisi gibi hizli uzamiyor ama bu kıl tüy olaylarina cidden asiri sevindim suan 😂
Vahide-azra imerveg saçlarım felaket dökülüyordu şuan hiç dökülmüyor keşke böyle devam etse ama doğumdan sonra demir eksikliğinden gene başlayacak 😔 şuan uzaması da iyi
Vahide-azra imerveg aynen zaten herkes kullandığınız vitaminlere takviyelere devam edin diyo bebek sütle yine bizdekileri sömürdüğü için, yazık eşim de doğumdan sonra özel ilaçlardan kurtulacağız diye seviniyordu 😂😂
imerveg Vahide-azra ahahahahhah yemin ederim benimki de ayni 😂😂 daha bugun isyan etti beni batıran ilaclar oldu diye 😂😂
balbocegimm imerveg kizlar linc yemek istemem ama 2 dogum yapmis biri olarak söylüyorum dogumdan sonra 2kat fazla cikiyor bi sure sonra eski haline dönüyor malesef🙄