BezelyemiBeklerken Kızlar merhaba 80 kilo ile hamile kaldım şu anda 18. Haftamdayım 84 kilo oldum böyle gidersem kaç kilo alacağımı tahmin edemiyorum ama çok fazla kilo almak istemiyorum ne yapmam lazım acaba sizler kaç kilo aldınız acaba ?
RgKurt BezelyemiBeklerken ben 50 idim 6. Haftadayım 2 kilo verdim kusmaktan 48 oldum bilmiyorum nolcam ilerleyen zamanda 🤷🏽♀️
karabc BezelyemiBeklerken diyetisyenle devam edin herkesim bünyesi farklı ama benim hem doktorum hem diyetisyenim 20.haftaya kadar kesinlikle kilo aldırmadılar. Çünkü son aylarda deli gibi iştah açılma ve kilo alımı oluyor. Ben normal beslendim tatlı vs yemedim 3 ana 3 ara öğün yaptım ve akşama acıkırsam 1 meyve daha yedim en basiti telefona kalori sayısı programlar var almanız gereken şuan 1200-1300 kalori bu şekilde devam edin heray 200-300 kalori artırarak gidin enazndan orda kalori tüketiminizi gördükçe insan vicdan yapıyor yemiyor
Fundacivi BezelyemiBeklerken bende 62 ile hamile kaldım suan 70 olmuşum 🤦♀️ 19+3 üz bide 😂 yarısındayım yolun ama göğüslerim resmen iki beden büyüdü birde ilk 4 ay boyunca düşük tehlikem olduğu için sürekli yattım yeni yeni işe başladım doktorum olabilir diyor ama sekreteri cumartesi günü cokkilo almışsın dikkat et dedi 🤦♀️ Nasıl olacak bilmiyorum
psychologist Bende 83.5 la hamile kaldım mide bulantısı vs derken verdim 2 3 kilo suan 82.5 um. 16 . Haftadayim . Bende eger kilo alırsam diyetisyene başlamayı düşünüyorum gebelerle çalışan.
Taze-Anne28 BezelyemiBeklerken tüm gebelik döneminde almamız gereken kilo değişiklik göstermekle beraber 12.5 kg muş. Maksimum 15 diyelim 😃 bence çok kötü değilsin son aylarda çok alınıyor derlerdi de inanmazdım. 3.trimester dayım ve haftada nerdeyse 1 kg almaya başladım. O yüzden son dönem dikkat etmek gerekiyor onun dışında da çok almamaya çalış ama kasma 😊