Hamissaglikci Merhaba güzel anneler ikinci bebeğinizi daha mı erken hissettiniz acaba yada geç fark ediyor mu ?
Kaderimm Hamissaglikci ikinci gebelikte daha erken fark edilebiliyor ama kişiden kişiye vücut yada bebeğin durumuna göre değişebiliyor
Hatice11 Hamissaglikci ikinci bebegim,ilkinden daha erken hissettim,ilkini 21 hafta civarı hissetmistim bu bebisimi 18. Haftafan itibaren hissetmeye basladım 😊
oglumgeliyyor2 Hafta olarak iki üç hafta oynuyor net hatırlamıyorum ama ikincisinin hareketleri daha sert resmen ilkinde 30 larda hissettiğim sertliği ikincisinde 25te falan hissettim, ufak tefek kıpırdamalar daha önce tabii
_hira_ Hamissaglikci merhaba ilkini 22 haftalıkken ama ikinciyi 16 dan itibaren çok net hissediyorum .
Hanife_ikranuR Hamissaglikci ben daha erken hissettim ilk bebeğimi 19 20 haftalarda bunuda 15 16. Haftalarda hissetmistim
Alyamm_ Hamissaglikci İkinciyi daha erken hissettim ama hareketleri çok hafif, hafif kızımda böyle degildi surekli tekmelerdi ve baya sertti hareketleri 😁