kucukfindik Pamuk1704 hamileliğimin başından veri kutu kutu vazelin kullandım çok şükür hiç çatlağım olmadı 🧿
kucukfindik Pamuk1704 32+5 canım . Doktorum lierac aldırdı. Hiç bereketli değil hemen bitmişti sonra tekrar almadım pahalı diye kutu kutu vazelin aldım hala kullanıyorum çok şükür hiç olmadı çatlak.
Ozbk Vazelin petrolden yapıldığı için insanı bı düşündürüyor. Bebek yağının yetersiz kaldığı zaman ara ara sürüyorum bnde ama içim rahat etmiyor. 34+2 catlagim yok karnimda ama bacağım çatladı bı iki çizgi. Genetik sanırım çatlak işi
Pamuk1704 Ozbk Aynen 🤦🏻♀️ Ama senin bu zamandan sonra çok olmaz sık sık sürki önüne geç çok şanslısın bence 😊
Annesiaselin Pamuk1704 bende şuan 21+3 üçüm 14 ncü haftadan beri her akşam yatmadan johnsons bebek vazelini kullanıyorum hiç çtlagım yok
Pamuk1704 Annesiaselin inşallah olmaz bundan sonrada canım çatlağın 😊 buradaki arkadaş mühendisoğlu deyince orda mühendisoğlu çatlak kremi önermiş incelemiş içeriklerini orda bir krem buldum C-beauty diye ondan alım diyorum 🤭
Smyy00 Pamuk1704 vazelin bencede kullanmayın petrol türevi çünkü direk bio oil veya hindistan cevizi yağı fln sürün çok daha iyi
-Kbra8- Pamuk1704 rica ederim canım. Ben 28.haftamdayım bu zamana kadar da lierac ve Hindistan cevizi yağı kullandım ikisini dönüşümlü olarak. Çok memnunum. Vazelin yerine Hindistan cevizi yağı al. Ben gratisten almıştım. Ucuzdu orada. Lierac da bayağı iyi.
Annesiaselin Pamuk1704 tabiki denemeden bilemiyoruz bide arkadaşlarında dediği gibi birazda genetik olsa gerek anneden filanda kaynaklanıyo