Esrasrgzl annelik16 yinede cok belirgin degil ki kuzum ben hayatta secemem onu heralde bagirsak hareketletide öyle oluyoya☺️
birprensesvebirprensannesi Esrasrgzl Mümkün değil canım biraz daha sabır ikinci gebeliğim bebeğimi net hissetmem 18. Haftayı buldu düşün 🙈 Hareketlenince anlayacaksın evet bu bebeğimin hareketleri diye şuan çok erken ama yakın 🙏
Minnakhamis Esrasrgzl direk tekme hissettim canım bariz belliydi 😃 ondan öncesi hep bağırsak hareketi ile karıştırıyordum ta ki 19 da gerçekten tekmeyi yediğimde anladım 😄
Tugcek33 Esrasrgzl canım sanki balık kaydı gibi anlık bir şeydi ne gaz sancısı ne de bağırsak haraketi gayet bebekti yani🙈 ama hangi bebekti o kadar kestiremiyorum tabi. O an yatıyordum ama haraket halindeyken o haftada o anlık haraketi hissetmek zor🥰
Tugcek33 Esrasrgzl ikiside durmuyor canım, biri altta biri üstteymiş sırayla vuruyorlar adeta ritim tutar gibi🤣
Sule00 İlk hamileliğimde 18. Haftada hissetmiştim seyirme gibi çok hafif pıt diye ara ara atıyordu karnında gaz varmıydı bilmiyorum ama ona benzer😊