Merhaba kızlar. 28.haftamdayım ve çoğumuzun yaşadığı diş problemlerini yaşamaya başladım. Bebek anneden fazlası ile kalsiyum çektiği için. 3.Trimester dönemindede müdahele etmiyorlar. Bi önlem almam gerektiği için araştırma yaptım. Doktoruma yazdım. Takviye kullanmak için osteacare kullan dedi. Ama yarım olarak. Takviye içi araştırma yaptım. Gebelikte kullanılan ve çok faydasını gören anneler var. Emzirme dönemide dahil. Anne karnında bebek kemiklerinde etkisi büyük. Sütüde artırıyormuş. Szinde ben gibi şikayetleriniz vardır. Diş, siyatik ağrılar, bel ve kemik ağrıları, kramplar. Hepsinde çözüm sunan bir takviye. Doktorunuza danışarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Doktorlar artık sormadan pek bi şey tavsiye etmiyor. Herkes kendinin doktoru olmak zorunda kalıyor. Vitamin üzerinde mangesium yazısını görünce onuda sordum. Ekstra kullandığım magnesium zaten var. Onu kullanmayı bırakayımmı bu vitamine başlayınca dedim. Tabi bırak dedi. Sormasam söyleyende yok😄 Benden sizlere öneri, tavsiye olsun