Ylnzkus12 Kızlar betanız iki günde bir iki katına cıkmayıp hamileliği sağlıklı olan varmi? İlk baktdırgımda 90 dı 1 hafta sonra tekrar baktırdıgımda 180 cıktı. Doktor iki gün sonra tekrar bakmak istedi ama sağlıksız dedi korkuttu basına gelen varmı🥺
Vera18 Ylnzkus12 ben 🖐️ 42 ile ögrendim 2 gün sonra 60 oldu sonra 2 gün sonra 150 oldu bugün 1 hafta sonrası 2600 olmuş. Doktor ilk başta sağlıksız gebelik falan dedi şimdi düzenli yükseliyor yarın doktora gidicem keseyi görmeye inşallah 🤲
Buse919221 Bir hafta sonra için o kadar yükselmesi normal değil malesef kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz. Ben kimyasal geçirdiğimde öyleydi. Ama kimyasaldan sonraki ay tekrar hamile kaldım sakın üzmeyin kendinizi
[silindi] Buse919221 bana iki kere tahlil yapmadılar ilk betam 1244 du bir daha da yapmadılar? Sizlere niye yapıyorlar. Şuan 4 haftalığım kesem görünmedi yarın görünecek mi bakcaz
Dilara0 [silindi] banada 1 defa beta yapıldı birdaha hiç yapılmadı bende anlamıyorum bu beta isininin sürekli bakilmasini
[silindi] Vera18 kaç haftalık siniz keseyi görmek için gitmeniz için ben 3 haftalıkken gittim görünmedi şuan 4 haftalığım yarın gideceğim inşallah görünür bir de size neden bir çok kez beta bakıldı bana sadece 1 kez kan alindi
Vera18 [silindi] benim beta çok düşük olduğu için sağlıksız gebelikten şüphelenildi. 2 günde bir baktırdım o yüzden. Şuan 6+2deyim beta cok yükselmeden keseyi göremeyiz dedi o yüzden bin üstü olmasını bekledik