Prenses_annesi Arkadaşlar merhaba biz kararımızı elele baby offroad bebek arabasından yana vermiştik fakat aynı ürünün allroad olanıda var kullanan yada etrafından duyan var mı acaba ikisi arasında kaldım 🤷♀️🤦♀️
Meseuma Prenses_annesi Bende bu markanın allroad modelinden düşünüyorum nasip olursa alırız inş🌹Videolu tanıtımını izlemiştim çok şık ve kaba durmayan bir ürün kullanan tanıdığım var ve memnun😊
Prenses_annesi Meseuma aslında allroad düşünmüştüm ama offroadda daha bi fazla aparat var sanki işte sineklik yağmurluk mama aparatı falan
Kubra_dmrr Kızlar ben elele offroad alacaktım stoğu bitmişti 2 buçuk ay oluyo quattro modelini aldım Hepsinin modeli çok güzel ama quattro kullanım açısından daha iyi diğerlerinde pişer mesela iki yanından bastırarak çıkıyor biraz zor bide bebek içindeyken çıkarmanız gerekse sıkıntı ben bütün modellerini inceledim en çok quattroyu önerdiler onun pusetinde hem iki yandan basınca hem de pusetin arkasında aparat var tek elle bile çıkarabilirsiniz bunun gibi özelliklerini karsılastırabilirsiniz tekerleklerine kadar bütün her şeyi kolayca çıkarılıp takılıyor ama araba bagajı için biraz kaba yer kaplayabiliyor zaten öyle modellerin hepsi yer kaplıyor bir de yeni çıkan range modeline bakın derim biraz uzun oldu ama aldığım için yazdım 🤗
Prenses_annesi Kubra_dmrr canım range yede baktım allroadla aynı gibi geldi bana sadece renkler biraz daha canlı dediğin markayada bakıcam dediğin gibi zaten hepsi yer kaplıyor mecbur dediğin markada terkerler falan çıkıyor mu
Meseuma Prenses_annesi anladım yakından görmek daha güzeli bizim için erken şuan nasip olursa görerek almayı düşünüyorum 🤗Çok fazla seçenek var insanın kafası karışıyor😬
Kubra_dmrr Prenses_annesi evet canım çıkıyor bak hepsini canlı karşılaştır internette bakmayla olmaz bi sürmen takılıp çıkarılmasını görmen lazım
Prenses_annesi Kubra_dmrr canım yaşadığım şehir itibariyle çok gidip görme şansım olmuyor il dışına da her zmaan çıkamıyoruz hayırlısı olur inşallah uzun vaadede kullanabilirim
Mervesonsuz Merhaba bende allroad modelini aldım. Çok şık ve kullanışlı bir model offroad fazla özellikli fakat kullanış açısından nasıldır bilemiycem uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse bence en ideali muafillerine göre elele baby allroad 🤗😍