Merve1996 Arkadaslar doktorumuz renkli ultrosan goruntusu verdi yuz kismini sadece agzi burnu yuzu filan belli olarak oradakinin aynisimi oluyor bebislerimiz ama daha degisicektor doguma kadar biraz sacma oldu ama oylemi oluyor 😊
Faziletttt Merve1996 değişmiyor cnm kızım ultrason da aynı babasıydı doğdu yine babası iki yaşında şuan yine babası pek değişme olmuyor😆😆😆
Ozgekin Merve1996 değişmiyor 😁 siyah beyaz ultrason a bile dr bebeğin aynı sen demişti gerçekten de benim fotokobim olarak doğdu kizim😅😅
Elifim Merve1996 hangi dr gittiğini öğrenebilir miyim renkli 24 haftadan sonra bakılmıyo diye biliyorum 🤔
Berivankeve Merve1996 bana doktorum 29 haftalıkken vermişti netti ağzı burnu gözü şimdi 33 haftalığım yine verdi 2 gün önce baya kilo almışş gözler ağzı falan hep şişmiş değişmişti yani şimdiden 🤣 doğurana kadar ne olur bilmem
Merve1996 Bi garip oldum net belli olunca esimle duygulandik orda hani daha 33 haftada ya degsiyolarmi diye sordum. Ama degismiyomus anlasilan 😊
Merve1996 Adanada yasiyorum ben carşida adana özel hastenesi varya eski adıyla ünivarsal yeni adiyla özel adana hastenesi muzaffer şengüle gidiyorum herseferinde vermiyor mesele iki aya bir veriyor oda kendini gösterirse 😊
Ummi Elifim renkli ultrasonami ödedin valla hastanden hastaneye değisio herlde ben ona ayri ucret vermiyorm muayne parami oduyorm doktorum her gtmemde hem siyahtn hem renkli 4 boyutludan bakiyor🤔
Abdbahar Ben her ay gittiğimde renkli de alıyorum 5 kuruşta para İstemiyorlar zaten özel dr para veriyoruz bide Onan’ı vericez ☺️
Elifim Abdbahar dimi bende öyle düşünüyodum ama beyninde kist var detaylının zamanını kaçırma dedi down riski olabilirmiş falan filan üç tane çocuk doğurdum böyle bişey yaşamadım çocukta bi problem varmı diye düşünmektense bi kere yaptırıcam