Arkadaşlar bu hastaneye giden var mı daha önce ve mikrop kapmadan cıkan 🤮 dün rapor almak için gittim 32 hafta raporu sırf 100tl die gittim ne yalan söleym ucızdu fiyatı eşim cok dedi oraya gitme baska hastaneye git die bende pra vermek istemedmden gittm ilk defa. Bese hastaneye girdim direkt eşime mesaj attım burdan mikrop kapmadan cıkrsan iyi diye okadar pis bir hastanemi her yer küflü nese randevum 2deydi o da ne doktor toplantıya gitmiş ne zaman gelce belli değilmiş bekliceköişi madem böle bir sey var haber etmeleri gerekşr önceden nese baska doktor size bakar yoğun değil dediler iyi tamam dedim yukarı cıktım ayy afedersnz ama bu coronada insanlar devlet hastanesinden beter sırada bekliyorlar kas kişi var ne zman size sıra gelcek hiç biraey belli değiş soru sorduğunzda köpek gibi davranıyorlar. Israrlarım üzerine 1saatn sonunda sıra bana geldi. Bakın kadın doğum doktorunun yanına giriyorum sıra bende burası önemli içeri girdim bese doktorla konustım doktor bana ne dese beğenirsinz ultrasan cektirmeniz lazım nts bağlanmanız lazm tamam dedim benden para istiyor 150 tl ultrason vercemişim radyolog bakcakms pardon da sen neden kadın doğum doktorusun???? Birde ilaç yazdırcaktm hastanede 700 tl ye bana satmaya calısıyor bakınız devletin 100tl verdiği ilacı bana hem bukadar iğrenc bir hastane hemde bu derece kazıklmaya calısan görmedm. Yüzlerine carptım bana verdikleri tedavi prosedürünü cıktım. Tunaz tepe galen hastanesine gittim ohh yaa dünya varmıs insanın prasıyla rezil olması diye bir sey varmıs. Gitmeyi düşünen arkadaslara uyarım olsun.