tazeanneew Merhaba biz 11+3 deyiz bana %90 cinsiyet tahmin etti ve yanılmam dedi aranızda kendisine giden oldumu erkenden tahmin ettiği bildiği yada bilemediği çünkü baya emindi 😂
Sympktz Ay benimde doktorum mesut karakuş ve yarın 12 haftalık oluyorum doktor kontrolüm var ve çok heycanlıyım bu yüzden cinsiyeti öğrenebiliriz belki. İnşallah dedikleri gibi erken cinsiyet söylüyordur 😆🤩🤩
tazeanneew Sympktz ahahha bu konuda okudunuzmu hiç erken söylüyo tutturuyo diye ben görmüştüm bi kaç arkadaş bana %90 dedi ama aşırıda emimin yanılmam dedi
Sympktz tazeanneew nerde mesut hocayı tavsiye eden gördüysem erken cinsiyet tahmini yaptığını da söylüyorlardı İnşallah dedikleri gibidir ne kadar sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun cinsiyet önemli değil desekte insan merak ediyor 😆😊
Sympktz tazeanneew canım bugün gittik kontrole baktı ama net değil haftaya tekrar bakalım dedi tahmininide söylemedi biz süpriz olarak öğrenmek istediğimiz için 😀 haftaya inşallah görür kesin olarak 🥺🥰
tazeanneew Sympktz ay sana net değil dediyse bana direkt söyledi emin emin demekki emindi çünkü bacak arasınıda görmüş pozisyonu çok uygundu normalde kordonu bacak arasındaydı dün ters dönmüştü kordonuda yoktu atiyim sana anlat mısın burdada herkes erkek diyor
Sympktz tazeanneew maalesef cinsiyet konusundan hiç anlamıyorum cinsiyeti nasıl görüyolar kemik yapısından bile anlayan var şaşırıyorum 😀😀
tazeanneew Sympktz ben anlıyorum biraz ama kendinin olunca şüphe ediyosun bide bacak arası var direkt bazıları yazmış pipisi sonra belli olur 12 haftasına gelmiş bebek sonradan nasıl çıkcak bilemedim hayırlısı olsun bakalım ya inşallah sende öğrenirsin öğrenincede şüphe kalıyo 😂