Mom-2 YazeeL canım her bünye bir olmuyor ben mesela ilkinde hiç anlamadım hiçbir belirtim olmadı ama bunda 2-3 gün kala akıntım sapsarı oldu ve aşırı yogunlaştı sancım vardı kanamam geldi inşallah anlarsın yani
YazeeL Mom-2 Allah razı olsun nasılda herkese yetişiyorsunuz Rabbim darda bırakmasın cevabınız çok önemliydi
Ozlemcyln ezos amin inşallah gücüm kuvvetim olur yoksa çok zorlanırım aslı da yoran tek şey uykusuzluk 🙏🤦🏻♀️
YazeeL Sevgikaplan21 Antalya vitaleye Doğum yapacaktınız sanırım yaptınız mı acaba bende vitalede düşünüyorum doğumu
Esmanindunyasi Mom-2 su lavman olayi ne kotu ya ben divem bana yaparlarsa dicem orayi bantlayin ikinirken doktorun yuzune gitmesin oranin stresi yüzünden
Mom-2 Esmanindunyasi 😂gitmez merak etme alttaki kaba akar ama gerçekten yapmasalar daha iyi işk oğlumda yapmadılar çok şükür kakamı da yapmadım ve daha rahattı
Esmanindunyasi Mom-2 kimisi dogum yapacagi gun ihtal oluyormus veya kakam geldi diye oradan ikiniyormus o yuzden isteniyormus asagi akmasi sorun degil onemli olan doktorun suratina puskurtmemek 😂😂 oyle bir videoya denk gelmistim de o yuzden tirsiyorum biraz
Mom-2 Esmanindunyasi çok kulak asma sen onlara 😂 öyle olmaz merak etme ki zaten kaka yapar gibi ıkınıyorsun ki
Esmanindunyasi Mom-2 bakalim bende nasil olacak o is 😂😂 suan yarim saatte bir geliyor hafiften beklemedeyim
Balbocegi_ Mom-2 ya ben 8 saat diceksin doye bekliyordum netten oyle okumustum ilkim 10saat surdu 2. Allah kerim 🤷♀️