tgbktszdmr Sultan94 hamur işlerini hiç mi hiç sevmedim ne zaman yesem rahatsız etti. Közlenmiş kırmızı bibere bayılırken ağzıma sürmez oldum.
Azrabuglem16 Ben cacık ve sarı leblebiden tiksindim hiç ağzıma sürmüyorum ve vişne ekşi ilk aylar sonra ne canım çekerse çok şükür 🤲🤲🤲🤲Allah alma imkanı olmayanlara yar ve yardımcısı olsun Rabbim kimseyi nefisten terbiyece etmesin bi hamile iken anladim bi de oruçluyken ama hamilelik farklıymış
Yoncaglseven Sultan94 sarımsak, soğan,yemek kokuları,sosis,salam,sucuk igrendiklerim bunlar. Canimin istediği : döner,turşu, midye,supangle
Beyza2526 Sultan94 ben et tavuk salçalı yemekler çok tiksinmiştim yeşil biberde yemezdim şimdi biber yemeden duramıyorum 😂
1prensesveprensannesi Sultan94 ben kızımda da bu hamileliğin de de oturur yarım kilo yoğurt yerim belki 😃
Cahideburak Ben şükür olsun ki hiç tiskinme yaşamadım tam tersi yemedigim ne varsa hamilelikte hepsini yedim yiyorum
cloverart Sultan94 ilk aylar tiksinmediğim şey kalmadı😂 şuan 8. Aydayım kuru fasülye, balık, sucuk, et bunların kokusu beni mahvediyor hala. Kızım olacak ve ben aşırı tatlı yemek istiyorum magnoliasız günüm geçmiyor 😂 hele tulumba tatlısı 🤤
acemiannne Ya bende çoğu şeyden tiksiniyorum hemen midem bulanıyor Daha 6 haftalık ama sadece tuzlu yemek istiyorum limon kalp ben olduk 🥺
Derdennis Sultan94 muzdan ve haşlanmış yumurtadan tiksiniyorum gerçi şuan dünya bile kokuyor ama 😂 lahana turşusunu da severek yiyorum ❤️