Z-asena Sultan94 köfte yazarken bile midem bulanti. Şu mevsimde karpuz, çilek ve jelibon cok yiyorum 4.ayimiz bitti 😊
Sdyoz Sultan94 Tavuk yemekten aşırı tiksindim, hindistan cevizinin adını bile duymaktan midem bulaniyo ki ikisini de cook severdim . Cay ve kahve hiç tuketemiyorum. Sarmayı çok severek yiyorum bide çilek 🤭
tazeanneew sunadnz kız diye tahmin etti doktorumuz 12 haftada %90 dedi ama daha kesinleşmedi aynı belirtilermi var😂
sunadnz tazeanneew evet bende 11 hafta 3 günlük hamileyim sürekli kız geciyor içimden tavuktan tiksiniyorum meyve baya yiyorum bide eşki canım çok istiyor😊😊
Minikmucizembenimmm Yektaa kiloyu düşünme bence ne yiyebiliyorsan yemelisin🤤 ben ilaç istedim artık midem de çok yanmaya başlamıştı
EDAGULGUNDOGDU Sultan94 kocamdan tiksindim yanima yaklasinca belli etmiyorum ama midem alt ust bakkmlida biri ama vallahi tiksindim adamdan 🤦♀️🤦♀️ kurbn oldugum Sigara kokusundan sosisten
tazeanneew sunadnz benim ekşi tatlı ayrı olmadı ama hamile olduğumu bilmiyoken bi turşu yiyodum 😂 bende ilk haftalar yeşillik meyveye sarmıştım genelde yemekler ağır geliyo hep kahvaltı tarzı takılıyorum ve hala daha mide bulantım bitmedi