Durunbigeldim Kızlaer 10.cu haftamdayım ve 2 gündür bulantılar inanılmaz arttı. Zofer vermişti doktorum iyiydi ama hiç böyle olmadım ağlıyorum resmen 6.cı haftada başladı 10.cu haftadayım bıktım 1 aydır bulantı bulantı😭😢😥sizin bulantılar ne zaman bitti😔
Kbr_ozgr Durunbigeldim çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun soğuk süt iç biraz cnm bana iyi gelmıstı belkı sanada iyi gelır 11.Haftadayım Bende çok şükür 2 gündür iyim gerçekten çok zor insanın psikolojisi bozuluyor ama gecıcek öyle düşün sabret 🙏🙏limonlu su veya süt iç belkı sanada iyi gelır birde doktor bana prilam diye ilaç vermıstı onu kullanıyorum sende bi doktora danış belkı ilaç verir
Beyzan Durunbigeldim 16. Haftada geçti benimki çok çok kötüydüm süründüm bittim ama şimdi çok iyiyim o zamana göre Allah çeken herkesi tez zamanda kurtarsın çok zor
neseinan Durunbigeldim doya doya su içiyorum yeter bana susuzluktan ölecektim açlıktan tansiyonum düşüyordu 13 kilo verdim
Nisansimge Durunbigeldim 3.gebeliğim hepsinde 6.haftaya girerken başladı 16.haftaya kadar kan kusardım artık boğazım tahriş olduğundan bundada bugün başladı 1.5yaşında bide kızıö var geberiyorum resmen napcam bende bilmiyorum zofer banada iyi gelirdide daha onu almadım primer dr bişey verdi doktor hiç bç işe yaramadı
Ayselaysun Durunbigeldim cnm benim de ilk zmnlarda cok sik oluyordu suan 16 haftalik olduk hals sabah.bulantilari var gecsin diye dort gozke bekliyorum benimki henuz gevmus degil