Dilayyykk Tecrübelerinizi ve varsa farklı öneriniz yazarsanız sevinirim. Çift yönlü,hafif,pusetli bir araba arayışındayim. Bu iki arabayı ebebek çalışanı önerdi.
Bmom Dilayyykk ben Joie Chrome çok memnunum iyi ki almışım tek başıma rahatlıkla kullanılabilecegim bir araba hafif rahat
Smyy00 Dilayyykk valla benim 4 kg luk chicco m bile bana ağır geliyor bilmiyorum bunlar çok daha ağırdır eminim
cileklidondurma Dilayyykk Casual çok sağlam bir marka ama Cadillac ağır bir araba gidip test ettim sürüşüde çok hafif değil kapandığında da fazla yer kaplıyor ben Casual Quatro modelini aldım çoook beğendim memnunum
Mrlzrrsz bozkurt_19 merhaba . Bende de joie chrome var . Yalnız bu 3 aşamalı sırt bölümü için öne iterken kilit var mı ben bir türlü çözemedim de . Mesela tenteyi öne iterken bile sırt bölümü geliyor ? Bu sorun bir bende mi var acaba🤔
mrsbiyolog Biz casual cadillac air aldık. Şu anda evde deniyoruz ama arkadaşlarımızınkini dışarıda sürmüşlüğümüz var çok sağlam ve güzel bi araba. Ağırlığından şikayetçi olanlar var ama ben hamile halimle bile bana ağır gelmiyor🤷🏻♀️ Tercih meselesi tabiki
bozkurt_19 Mrlzrrsz Biz kurduk canım ama doğuma 2 ay var daha kullanmadık hiç bilemiyorum nasıl oluyor 🤭