EdanurBa Kızlar deterjan kokusundan midem bulanıyor çeşitli yumuşatıcılar denedim hepsi çöp midem bulanıyor ağır geliyor hepsi bana böyle olup da bunlar harici kullandığınız birşey var mi çamaşırlarınızı neyle yıkıyorsunuz ?
Esesli EdanurBa bende bulaşık deterjanını kaç kere değiştirdim hatırlamıyorum her aldığım kötü koktu be değiştirdim ama bi süre sonra normale döndüm şükür 😊
Elif2307 EdanurBa bende de aynısı oldu hepsini attım hala koklayamiyorum marketteki diğer yumusaticalari kokladım birini aldım
Faziletttt Allah yardımcın olsun canım benimde aksine Domestos falan çok hoşuma gidiyor evi falan onla siliyorum ama çamaşırı neyle yikarsam yıkayayım pis kokuyor burnuma tabiki tek bana öyle geliyor mide bulantısı olduğu için
Dimplesgirll Canım bence kullanmayı bırak yoksa bir tiksinince bida düzelmiyor hamileliğimin başlarında bulantım çokken güllü el sabunu vernelin güllü yumuşatıcısı falan nefret etmiştim şimdi bile halen o kokuyu duymak istemiyorum bulantım geçmesine rağmen tiksindim fairy limonlu bulaşık deterjanından tiksindim ve o dönem kullandığım duş jeli şampuan hepsini değiştirdim o kokuyu unutamıyorsun o yüzden bence sürekli değiştirme ilerde hepsinden tiksinme ihtimalin var 😂
Burcu59 Keşke tiksinsem yiyesim geliyor benimde arada gidip kokluyorum kendimi zor tutuyorum. Allah yardimcimiz olsun valla🙄