MelissCan 18+5 hamileyim bebeğimin hareketlerini gün için de hafifte olsa hissediyorum normalde. Bugün hiç hissedemedim korkuyorum normal mi?
tospigim07 MelissCan 22 haftadan sonra net şekilde hergun düzenli hissedersiniz ama şuan çok küçük ve düzensiz olması çok normal korkmayin
Sezeniniz MelissCan ben şuan 22 haftadayım daha yeni hissetmeye başladım bende endişeleniyorum çünkü çok sık olmuyor 😞 sürekli aklım onda 😞
Havva- MelissCan 20 haftalığım hissedemiyorum ama doktorum çok.hareketli bir oğlun var dedi yerinde duramıyor o kadar hareketlilige hiç hissetmiyorum 24. Haftada tamamen hissetmeye başlıyormuşuz
Mom084 MelissCan 26. Haftaya geleceğim şükürler olsun ama 2 gün cok güzel oynarsa 2 gün oynamıyor acile gitmek de hep olmuyor Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin Ama Dr 28 den sonra düzene girer dedi bilmiyorum
Gulsi tospigim07 bende 22 haftalık hamileyim endişe ediyorum acaba neden hareket etmiyor çevremdeki herkes bu haftalarda hareketli olması gerek diyor 😥 Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 🙏