Hsrt42 Bebegim 1 aylık öksürüp duruyo ama doktor randevusu pazartesi ilacta veremiyorum sizce neyle geçer neden öksürüyo olabilirki :(
ElifKarata Hsrt42 canm annem bize bebekken balla karabiberi karıştırıp ısıtıp sırtımıza sürermiş üzerine de bez koyarmış sıcaklığıyla alırmış öksürüğü ama bilemem bebeğin çok ta küçük daha doktoruna sorsan daha iyi olucak acile git yada bekleme ateşini de ölç ara ara
Elifdilara ElifKarata balda zararli canim 1 yasindan önce. Hsrt42 bebegin daha cok küçük sadece bol bol emzir.bizim sana önerebileceğimiz bisey olamaz burdan Onun tek ilaci senin sütün şu an
Faziletttt Benim kızımda kışın çok hasta olur özellikle öksürüğü olur vikisle ayaklarının altını bacaklarını sırtını göğüsünü yağlarım çok iyi gelir
Burcu59 Faziletttt ya viksi önermeyin Allah askına kac tane kucuk bebek öldü haberiniz yokmu bilmeden doktorculuk oynamayın lütfen rica ediyorum bu isler sakaya gelmez bebek daha bir aylik
Faziletttt Burcu59 1 aylık olduğunu dikkat etmemişim pardon ki zaten doktorculuk oynama yaşım geçti benim cnm Allah izin verirse 4 çocuk annesi olacam
Burcu59 Hsrt42 acilde cocuk doktoru oluyor yada yarin sabahtan götürün 1 aylık bebek cok kucuk burda ne deseler bos gelir yapmayın hic birini sonucta doktor degiliz bebeginizde daha yeni dunyaya gelmis neredeyse en iyisi doktora gitmek
Burcu59 Faziletttt kusura bakma canım okuyunca kendimi tutamadım simdi bilmeden sürer falan insanın dalgınlıgına gelir. Cocuklar icin bile cok zararlı hatta yetiskinlerde bile ani solunum durmAsına falan sebep oluyormus korkuyorum ben ondan cok o yuzden atladım bi anda hakkını helal et😊
ElifKarata Elifdilara bal yedirmek zararlı canm da sırtına sürmek niye zararlı 1 aylık olması dışında zararı varmı merak ettim ilerde bende Doğum yapıcam
Faziletttt Hsrt42 canım özür dilerim ben 1 aylık olduğunu fark etmedim sen en iyisi acile git ilerlemeden
AyseSapmaz Hsrt42 Burun için serum fizyolojik kullanabilirsiniz zaten doktor da ondan verecektir eczanelerden reçete olmadan alabilirsiniz birde buhar makinası iyi geliyor nefes açılmasına su aralar öksürük salgını var sanırım benim bebeğim de oksuruyor
Elifdilara ElifKarata vücut emiyor sonucta ne olur ne olmaz.alerjisi falan varsa Allah korusun tehlikeli olabilir