Gizemre1010 Kızlar bugün beşimiz geldi ama içine hazır yorganlı yastıklı uyku setlerinden mi alıyım sizce yoksa yorgan mı yaptırıyım hangisi kullanışlı olur ?
Bsa Gizemre1010 bence elyaf içermeyen yorgan kullanırsanız daha iyi olur. Yani pamuk yorgan gibi. Kendiniz yaptırabilirsiniz
NaimeYilmaz Gizemre1010 yün olmaz agır gelır bızım slıkon yorganlar gıbı hafıf hafıf olmalı boncuk pamuktan yaptırabılırsın mesela. Ama ben hazır aldm
seymen Gizemre1010 Ben de hazır aldım. Karacahome’dan internet üzerinden set halinde aldım. Daha önce gidip bakmamıştım. Beklediğimden güzel geldi hepsi. Tavsiye ederim. 😊
deletedmom24 Gizemre1010 bana annem pamuk yaptırdı. Kendime bu kadar çeyiz yapmamıştı Allah tan oğlan anasıyım..
Bsa Gizemre1010 pamuktan da yapılır yüne göre hafif oluyor. Elyaflar alerji,astım riski oluşturduğu için pamuk en sağlıklısı 😊
Kivanclimerve Uyku setlerini cok luzumsuz buluyorum 🙈 Taç'ın organik bebek yorgani var tavsiye ederim ne ince ne kalin birde karacanin nevresim takimlari guzel bi bakmanizi oneririm😊
gigi Anne yanının içine ne seriliyor kızlar yorgan olmaz sanırım ona Doğum da kışa geliyor ne yapsam bilemedim