Pinar_14 Mercimek26 benim de kiz 17+2 deyim ama hissetmiyorum. Buraya bakmadan önce acaba diye korkuyordum ama simdi daha bi içim rahat 😇 oğluma hamile iken daha erken hissetmiştim sanirim kızlar biraz geç hissediliyor 🥰 allah kurtarsin 😇
Archaeologist TugceoZtrk 18.haftamızda hissetmeye başladım şimdi 19+6dayız gece Gündüz parti var sanki içerde 🙏miniğim benim kendini hissettiriyor 😍
neslicim Archaeologist benimde ilk gebeliğim 17 de hissettim dediğiniz gibi gece gündüz özellikle açken içeride Mısır patlıyor sürekli pıt pıt 🥰🥰🥰 Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahhh
Rozerr06 Melek0606 Melek0606 Belki kızdır nazlı oluyor kızlar 🥰 Bende 4 doktora gittim fıss çıktı 21 haftalık bebeğe tahmin yapıyordu adam 😂 İşte bu gün kesin öğrendik. İyi bir doktora git tatlı falan ye oynasın 😇
snmsvrnzdmr TugceoZtrk 17+1im ama hissetmedim henüz nasıl bişi ki? Anneme sordum ve annem beni neredeyse hiç hissetmemiş, 1-2 sefer tekme attın o kadar. Demek ki o zamanda o kadar tembelmişsin dedi 😅😅😅
BebegimleYeniHayat_34 TugceoZtrk ilk gebeliğin o yüzden böyle olması çok normal miş ben 21 haftadan sonra hissettim şimdi 35 haftanın içindeyiz maşallahı var hiç durmuyor 😌🙈
yldz_10 TugceoZtrk 18. Haftada hissettim şuan 20+6 olduk ama şu bir kaç gündür hiç hissetmiyorum normal mi sizce
TugceoZtrk yldz_10 çok yorulunca bebekte yoruluyormuş canım sen bol bol dinler süt iç oynar o korkma🤲🏻🥰
Hamileadayibiranne 12+5 günlük olduk 🧿🤲🙏 ilk hareketini o kadar çok merak ediyorum kiii bı an önce görmek istiyorum bu benim hayalim 😔
Aresim TugceoZtrk 12 haftada hissetim şuan 19+5 hiç durmuyor hatta dışardan elle hissedyrm bağzı hareketlerini ☺️