ysmn_kck17 TugceoZtrk 18+4 den itibaren hergun hissettim 1 kerede olsa 2 kere de olsa ondan sonra zaten netleşti şuan 20nci haftadayiz hareketler arttı bakalım bundan sonrası doğuma kadar nasıl olur Allah bilir 😊
Beyziikoo TugceoZtrk 19.haftada tam da doğum günümde buradayım anne dedi şaşkın ördek gibiydim aynı 😄😍🙆♀️🤰👼
Gulsah33 Basakgul yaaa😍 bende 16 haftaligim içimde bişey var ama😂 nasıl bir his hissediyorum onu da anlamıyorum siz nasil hissettiniz yaa neye benziyor 🙆🏻♀️
Gulsah33 Honeyss sen şimdilerde bol bol kasık agrisini hissedersin ama 😂 Allah yardımcımiz olsun bn 16. Haftamdayim hala geçmiş degil
Basakgul Gulsah33 Hani böyle gözün seğirir ya ya da böyle damarın atar pıt pıt aynen öyle 🌺😍 bağırsak hareketim diye düşünmüştüm ama aynısı hala ama şu an daha net bakalım ileride sağ böbrek sol kaburga çalışır artık 😂😂
annelinkoo 18 de :) tabi su an 25 oldu baya baya wuruyor 🤣daha da netleşir bence. İlk zamanlarda mısır patlar gibi dısarıdan da anlaşılmazdı ama sonraları hissettiriyor. Özellikle hıçkırdığı zaman 🤦🏼♀️
Malidlgz TugceoZtrk şuan 15 haftalığız valla şişman bir anneyim bilmiyorum ki inşallah 20 de hissederim öyle diyorlar ama pek bir bilgim yok 🥰